keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Schleichin joulukalenteri

Kylläpä marraskuu meni nopeasti ja huomenna ollaan jo joulukuussa! Jouluaatto kolkuttelee pian ovella, mutta sitä ennen to do-listallani on vielä monta keskeneräistä asiaa. Vaikka jouluihminen olenkin ja haluan tähän juhlaan panostaa, niin tänä vuonna aion mennä monessa asiassa sieltä, missä aita on matalin.

Kuten suurimmassa osassa suomalaisperheitä, niin myös meillä lasten joulun odotukseen kuuluu oleellisena osana joulukalenteri. Perinteisen partiolaisten kuvakalenterin lisäksi meiltä on joka vuosi löytynyt myös kotitekoinen joulukalenteri, joka on sisältänyt pieniä yllätyksiä, kuten tarroja, hiuskoristeita tai pieniä leluhahmoja.

Suunnittelin noudattavani tätä perinnettä tänäkin vuonna, mutta aika ja ideat loppuivat kesken. Vauva-arki, isompien lasten tarpeisiin vastaaminen ja kotityöt ovat vieneet viime viikkoina lähes kaiken aikani ja voimavarani. Yllättäen huomasin, että aiemmin iloa tuottanut lasten joulukalenterin suunnittelu uhkasikin muodostua tänä vuonna ylimääräisen stressin aiheuttajaksi.

Ratkaisu pulmaani löytyi sattumalta verkkokauppa-Jollyroomista, josta haeskelin alun perin erästä vaatekappaletta tyttärelleni. Päätin sitten samalla kurkistaa firman joulukalenteritarjonnan ja huomasin, että kalentereista sai jo tuntuvia alennuksia. Katselin aluksi Disneyn Frozen-kalentereita, mutta päädyin lopulta tilaamaan kuvassa näkyvän Schleichin maatila-aiheisen joulukalenterin.

Meillä on kerätty tytöille jo useamman vuoden ajan nimenomaan Schleichin maatilaeläimiä ja ne ovat olleet mukavia tuliaisia reissuilta. Käsinmaalatut ja hyvin aidonnäköiset pikkueläimet ovat yksi tyttöjen suosikkileluista ja niillä leikitään päivittäin. Lehmäperhe asuu Legoista rakennetussa navetassa ja ne lypsetään lähes joka aamu ja ilta :D

Schleichin maatila-joulukalenteri meni siis tilaukseen -30%:n alennuksella ja se saapuikin jo vajaan viikon sisällä tilauksen jättämisestä. Saatuani joulukalenterin käsiini totesin sen sisältävän yhden lehmän, pari muuta pikkueläintä sekä runsaasti maatilan tarvikkeita. Tytöt eivät ole kalenteria vielä nähneet, vaan saavat sen huomenna yllätyksenä. Uskon, että tästä kalenterista tulee meillä yksi tämän joulun kohokohdista ja tytöt muistavat sen varmasti pitkään!

Millaisia joulukalentereita teiltä löytyy?
Ostatteko, vai teettekö itse?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi <3