lauantai 19. marraskuuta 2016

Täällä taas!

Hei kaikille!

Tuntuu kuin siitä olisi kulunut jo kauhean pitkä aika, kun viimeksi avasin blogini "Maalaishiiren Elämää". Suljin tämän blogin viime toukokuussa, kun maalaistalon kesäkiireet ja loppuraskaus tuntuivat vievän kaiken aikani ja jaksamiseni. Ilmoitin blogini sulkemisesta joillekin blogini vakiolukijoille, mutta pahoittelen, etten jaksanut kirjoittaa aiheesta kunnollista postausta, joka olisi tavoittanut kaikki lukijani. Toivottavasti ette loukkaantuneet kömpelöstä toimintatavastani.

Suunnittelin lopettavani blogini kokonaan, mutta nyt arjen asettuessa taas pikkuhiljaa uomiinsa, huomaan kaipaavani kirjoittamista kovasti. Mielessäni on alkanut vilahdella vähän väliä blogia koskevia ajatuksia ja aiheita, jotka haluaisin pukea sanoiksi. Toinen asia, jota olen näinä kuukausina kaivannut olette te ihanat lukijani! Sukulaisia ja ns. live-ystäviäni lukuun ottamatta en ole tavannut kasvotusten ketään blogini lukijoista, mutta silti monista teistä tuli minulle jollakin tavoin hyvin läheisiä. Blogini kautta pääsin tutustumaan ihaniin ihmisiin ja mielenkiintoisiin persooniin, joita jäi ikävä. Toivottavasti löydätte pikkuhiljaa takaisin blogiini ja saan taas vaihtaa ajatuksia kanssanne!

Viime elokuussa saimme toivottaa tervetulleeksi perheeseemme pienen poikavauvan, joka on nyt kolmen kuukauden ikäinen iloinen vekkuli. Elän tällä hetkellä ihanassa vauvakuplassa, mutta kaksi vanhempaa lastani ja maatilan arki pitävät minut myös tukevasti kiinni käytännön arjessa. Koen, että ajatusmaailmani on uuden lapsen myötä jälleen hieman kypsynyt ja olen löytänyt taas enemmän itseäni. Tämä tulee toivottavasti näkymään myös blogissani.

Pohdin pitkään, miten haluaisin blogini kanssa jatkaa ja hieman jännittää, tuleeko tästä tälläkään kerralla pitemmän päälle mitään. Meillä arki on edelleen yhtä kiireistä kuin ennenkin ja pienen vauvan myötä aikaa kirjoittamiselle ja blogin kehittämiselle on entistä vähemmän. Haluan kuitenkin purkaa ajatuksiani ja tallentaa itselleni tärkeitä muistoja jonnekin ja tässä tarkoituksessa blogini saa palvella jatkossakin. Aion kuitenkin karsia bloggaamisestani pois kaiken suorittamisen ja kirjoittaa vain silloin, kun siltä oikeasti tuntuu ja nimenomaan niistä aiheista, jotka ovat itselleni tärkeitä.

Kävin läpi vanhoja postauksiani ja tulin siihen lopputulokseen, että palautan vanhat tekstini luonnoksiin ja aloitan ikään kuin puhtaalta pöydältä. Monet vanhoista postauksistani tuntuvat tässä vaiheessa hieman teennäisiltä ja turhanpäiväisiltä, joten ne saanevat jäädä lopullisesti luonnoksiin, mutta osa vanhoista jutuistani on itselleni edelleen niin merkityksellisiä, että haluan kutoa ne pikkuhiljaa osaksi "uutta" blogiani. Jännityksellä odotan, mitä bloggaaminen tuo tällä kertaa tullessaan. Kaiken kaikkiaan on kuitenkin ihanaa olla täällä taas!

Keitä siellä lukijapuolella on, tai onko siellä enää ketään?

 

6 kommenttia:

 1. Minä, minä, minä.. :D Olipas aivan ihana huomata, että jatkoit kirjoittamista. Ihan mahtava juttu.♥

  VastaaPoista
 2. Onnea ja siunausta teidän pienelle pojalle ja koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos ja kiva, kun piipahdit taas täällä! <3

   Poista
 3. Onnea kovasti pienokaisesta ja tervetuloa takaisin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi <3