perjantai 16. joulukuuta 2016

Tyttöjen joululahjat

Tytöt lähtivät viikonlopuksi mummolaan ja minä aion käyttää tämän ajan jouluvalmisteluihin ja varsinkin lahjojen paketointiin. Kun uteliaat pikkuneidit ovat nyt muissa maisemissa, pääsen vihdoin paketoimaan heidänkin lahjansa. Tänä vuonna emme hankkineet tytöille lelulahjoja, sillä leluja meiltä löytyy ennestäänkin ihan tarpeeksi.

Sen sijaan suunnittelin tytöille samanlaiset paketit, jotka sisältävät kolme lahjaa:

1) Leklyckanin Pupu-säästölipasta on katseltu kuvista jo pitkään ja nyt onnistuin sellaiset hankkimaan. Meillä on yövalona samantyylinen pupuvalaisin, joten pian lastenhuoneessamme asusteleekin kolmihenkinen pupuperhe.


2) H&M:n pahviset korurasiat löysin jo viime kesänä Kuopiossa sijaitsevan Kauppakeskus Matkuksen H&M Homesta, enkä malttanut jättää niitä kaupan hyllylle! Tytöt käyttävät usein koruja, hiuspinnejä ja rusetteja, joten nyt kumpikin saa talletettua omat aarteensa ikiomaan korurasiaansa.


3) Villatakit ovat meillä melkein jokapäiväisessä käytössä joko toppapuvun alla ulkoillessa tai sitten mekkojen päällä. Entiset villatakit alkavatkin olla juuri sopivasti käymässä pieniksi, joten sisällytin paketteihin myös nämä KappAhlista syksyllä ostamani suloiset kettutakit. Käytännölliset ja kauniit!


Mitä teidän lastenne joululahjapaketeista löytyy tänä vuonna?

4 kommenttia:

 1. Meillä lapset ovat jo isoja. Tytöt 17 ja 20 ( esikoinen tuli Turusta jouluksi kotiin- ihanaa!!) ja poika 12v. Jokaisen paketista löytyy joka vuosi ainakin kirja sekä vaatetta. Tänä vuonna listalla on mm. uusin Potter ja Bradleyn dekkari sekä Niken huppari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että olet saanut kaikki lapset kotiin jouluksi <3 Ennen kuin minulla oli omaa perhettä, minäkin sain vanhemmiltani lähes joka joulu lahjaksi jonkin kirjan. Lahja oli aina kovin mieluinen, sillä rakastin lukemista ja joulunpyhinä hautauduin lahjakirjani ja konvehtilaatikon kanssa sohvannurkkaan :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hei Jenna ja kiitos kommentistasi! Mukavaa, että löysit tiesi blogiini ja liityit lukijaksikin:) Toivottavasti viihdyt täällä <3

   Poista

Kiitos kommentistasi <3